Aripioare de pui cu legume la cuptor

de vero_closca in Pui, 1 Apr 2010 | 9188 vizualizari

 

delicioase! merita incercata reteta!

 

INGREDIENTE

  • 8 capatani de usturoi
  • 4 dovlecei foarte tineri
  • 4 morcovi fragezi
  • 2 radacini de pastarnac
  • 4 cartofiori mai mici
  • 16 aripioare de pui
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta
  • ulei de masline 2-3 linguri
  • 2 buc praz
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu legume la cuptor:

se spala,se curata si se usuca bine aripioarele.capatanile de usturoi se spala bine si li se taie putin partea de sus.restul de de legume se spala si se taie dupa preferinta.

intr-o tava unsa cu ulei se aseaza capatanile de usturoi,pastarnacul(rondele),cartofii(sferturi),morcovul(segmente),prazul(segmente)dovleceii(jumatati).deasupra se aseaza aripioarele,rosiile si ardei(fasii si felii),se presara cu sare,piper si putina vegeta,se stropesc cu ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor,la foc mediu pt 35-40 minute.se scoate folia dupa acest timp si se mai lasa pt 10 minute pt rumenire.pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut